ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα

LN3

Έκπληξη αποτέλεσε για πολλούς η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη γιορτή της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ στην Πρέβεζα.
Στην κεντρική αγορά, στην παραλία και στα στενά του ιστορικού κέντρου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Τα πολιτιστικά δρώμενα διαδέχονταν το ένα το άλλο με χορευτές του “χοροχώρου Έκφραση» της Μαριέττας Γκούμα, τον Αντώνη Ζάκα με την μπάντα του και την καταπληκτική τραγουδίστρια Χριστίνα Ζάκα, μουσικούς με χάλκινα που έπαιξαν σε διάφορα σημεία του κέντρου,  την οριεντάλ χορεύτρια Εύη Κασοπούλου, τον ξυλοπόδαρο Μότζο-Τζότζο και τον ταχυδακτυλουργό Ζέπο που γέμισαν το κέντρο πόλης με χρώματα, ήχους και καλή διάθεση.
Τα καταστήματα άνοιξαν μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου (27 Αυγούστου 2016) προσφέροντας κεράσματα και πουλώντας τα είδη τους σε τιμές κόστους.
Ικανοποιητική ήταν η αγοραστική κίνηση ενώ και τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης ήταν γεμάτα ασφυκτικά από κόσμο.
Όλοι παραδέχθηκαν ότι ήταν η καλύτερη βραδιά της χρονιάς.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΥΡΑΥΛΟΣ Δημήτρης Λούπας που είχε την ευθύνη των εκδηλώσεων ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό μέρος αλλά και τους εθελοντές του Συλλόγου που συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
Ευχαρίστησε επίσης το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των τριών τοπικών Συλλόγων, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΥΡΑΥΛΟΣ, του Εμπορικού Συλλόγου του ιστορικού κέντρου και του Συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας που συνδιοργάνωσαν τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλαν στην πληροφόρηση του κοινού αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου που κοινοποίησαν πολύ επιτυχημένα την εκδήλωση.
Τέλος ευχαρίστησε την Αστυνομία για τα μέτρα που πήρε και κυρίως την Τροχαία Πρέβεζας που παρά την μεγάλη προσέλευση του κόσμου διευθέτησε την κυκλοφορία των οχημάτων με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.
Δείτε φωτό του Χρήστου Παπανικολάου και βίντεο του Μιχάλη Γιολμά που κατέγραψαν στιγμιότυπα από την φανταστική αυτή βραδιά που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

LN2LN6LN8LN5ln19LN12LN13ln17LN11LN4ln21ln18ln22LN9LN16LN15LN1

Comments are closed.