Ένα φινετσάτο «νησί» στην καρδιά της Πρέβεζας

Στην τουριστική μας εικόνα δεν προσφέρουν μόνο τα γραφικά ταβερνάκια και τα στέκια, αλλά και η εμφάνιση των εμπορικών καταστημάτων

Previous Next

 

Το ανήσυχο πνεύμα του Γιάννη Σιρανίδη και της Μαρίας Μερκούρη που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται εμπορικά στην Πρέβεζα, πρόσθεσαν ένα «συν» στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.
Στην τουριστική μας εικόνα δεν προσφέρουν μόνο τα γραφικά ταβερνάκια και τα στέκια, αλλά και η εμφάνιση των εμπορικών καταστημάτων.

Έτσι με ευχαρίστηση είδαμε ότι με γούστο και μεράκι, εμφανίστηκε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και άρχισε τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα ένδυσης και μπιζού, που παραπέμπει σε εικόνα από την κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Ξεχωριστό ντιζάιν, λιτή και ξεκούραστη στο μάτι διακόσμηση, με εντυπωσιακή και έξυπνη πρωτοτυπία τις πεζούλες που στήθηκαν από έξω με μαξιλάρια, με χρώματα που σε παραπέμπουν σε «νησί» .

Η ιδέα πολλών Πρεβεζάνων και του Γιάννη να βλέπουν την Πρέβεζα σαν νησί, θα αποβεί χρήσιμη καθώς ένα προσβάσιμο νησί βλέπουν εδώ και οι επισκέπτες μας.
Προφανώς δεν είναι τυχαίο που το όνομα του νέου αυτού καταστήματος είναι «nisi» .
Ένα «nisi» που βρίσκεται σε τμήμα του πρώην καταστήματος του Γιώργου Λάμπρου(sony center), δίπλα στην ταβέρνα του «Φίλιππα» και απέναντι από την «Τρελή Γαρίδα» .

Leave a Reply

Your email address will not be published.